Garancia - mobiltelefon szerviz - Pécs

Vállaljuk

iPhone

Nokia

Sony Ericsson

Samsung

LG

Motorola

Alcatel

Sharp

Panasonic

Siemens

BlackBerry

Sagem

HTC

Emporia

Huawei

Sagem

Sony

T-Mobile

ZTE

mobiltelefonok szakszerű javítását rövid határidővel, garanciával.

Cégünk alapelve, hogy a szervizünkben megfordult telefonokat precízen, a lehető legjobb minőségben javítsuk. Ennek köszönhetően minden munkánkra (ez alól kivétel a beázott és erős mechanikai behatást ért telefonok) 1 hónap garanciát vállalunk!

A javításra leadott készüléket 5.000-Ft értékhatárig megjavítjuk, ha a javítás költsége ennél magasabb lenne, a megrendelővel telefonon egyeztetünk. Ha a javítást az ügyfél nem kéri, vagy a készülék javíthatatlan 1.000-Ft bevizsgálási díjat számítunk fel. A javítás elkészültéről telefonon értesítjük a megrendelőt.

Az értesítést követően a telefonokat 30 napig díjmentesen tároljuk, 30 napon túl 100-Ft/nap tárolási díjat számítunk fel. Ha a megrendelő 6 hónap elteltével nem jelentkezik a készülékért, az a tulajdonunkba kerül és értékesítjük. A telefonkészüléken tárolt adatok esetleges elvesztéséért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

mobiltelefon javítás Pécs mobiltelefon szerviz Pécs mobiltelefon javítás Pécs mobiltelefon szerviz Pécs mobiltelefon javítás Pécs